Qui som

L’escola bressol Petits Artistes, és i vol ser, ideològicament pluralista. Eduquem en el respecte, la tolerància i el diàleg. Donem als alumnes les informacions tan objectivament com es pugui perquè progressivament es vagin formant els propis criteris i, analitzant la realitat, puguin prendre decisions. Els pares poden i han d’ajudar als seus fills/es en aquest procés, sobretot a partir de la seva pròpia vida i del diàleg amb ells.

El centre es familiar i fomentem el diàleg entre les famílies i l’escola.

L’acompanyament a les famílies es un tret important de la nostre escola. Ser i deixar ser tant a les families com als infants ens ajuda a crear una relació de confiança i seguretat dins i fora de l’escola.

Ens definim com escola arrelada a Cardedeu, el nostre entorn. Amb la participació de tota la comunitat educativa: mestres, families i infants.

A peu de la serreta ens permet una infinitat de propostes i sortides tenint contacte directe amb la natura, l’aire, el sol, etc…

Som una escola bressol privada que va néixer l’any 2005.

Al llarg de tots aquests anys hem anat creixent i millorant el nostre projecte educatiu dia rere dia, essent, a dia d’avui, la única escola bressol de Cardedeu que ofereix aquest projecte educatiu que perfeccionem any a any.

Escola bressol a Cardedeu

Escola bressol Petits Artistes

Tancada definitivament.

L'Escola Bressol Petits Artistes ha tancat les seves portes el dia 1 de Setembre de 2022 i no tornarà a obrir.

Volem agraïr a tothom que ens ha fet confiança i s'ha interessat en el nostre projecte al llarg de tots aquests anys.